Дантелена прашка

19,00 лв.

Прашка

Out of stock

SKU: 26285432 Category:

Description

Дантелена прашка от дантела за деликатното покритие.
Перфектен подарък за любима жена, декорирана с панделка Victoria’s Secret.
Отличава се с максимално разтегляне за комфорт и приляга
Размер – универсален S-L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Дантелена прашка”