Козметична чанта (несесер) PINK

35,00 лв.

Козметична чанта

Out of stock

SKU: 26300541 Category:

Description

Козметична чанта (несесер) PINK
Прозрачна силиконова козметична чанта.
Подходящ за всички необходими козметични продукти.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Козметична чанта (несесер) PINK”