Комплект Душ гел Warm & Cozy и бельо

50,00 лв.

Out of stock

Description

Комплект Душ гел Warm & Cozy и бельо съдържа:

  • Душ гел Warm& cozy;
  • Безшевни прашки Victoria’s Secret размер S;
  • Подаръчна торбичка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплект Душ гел Warm & Cozy и бельо”