Victoria’s Secret гланц за устни е незаменима част от грима на всяко едно момиче и жена. На пазара вече има различни видове гланцове – с бляскави частици, матиращи, увеличаващи обема, с неустоим блясък.

Victoria’s Secret предлага няколко вида гланцове за устни като са разделени в 3 категории

Ароматизиращи гланцове (Flavor Gloss) – те се отличават с висок блясък и страхотни аромати. Някой от тях са с прозрачен цвят и блясък, други са с нежни цветове, а трети просто деликатно подчертават устните с невероятен блясък. Victoria’s Secret гланц за устни са лесни за нанасяне, благодарение на скосения накрайник на тубичката. Това е вкусна целувка с блясък от следващо ниво. Едни от най-продаваните ароматни гланцове за устни Victoria’s Secret с любимите ви вкусове са – Coconut Craze, Juicy Melon, Candy Baby, Strawberry Fizz и Sugar High

Цветен гланц (Color Gloss) – висок блясък и изграждащ се цвят, с масло от жожоба и витамин Е. Гладка и копринена консистенция с наситени цветове. Тези гланцове за устни се нанасят посредством мека гъбичка. Victoria’s Secret Color gloss гланцове за устни могат да бъдат с бляскави частици или с изчистен цвят. Едни от най-търсете гланцове за устни са – Glowing (прозрачна праскова с преливащ блясък), Radiant (златист цвят с блясък), Tempting (с цвят на роза), Scandalous (ярко розово с блясък), Starstruck (прозрачен с блясък), Peek-A-Boo (натурален цвят).

Грижа за устните (Lip Care) – Гланцове за увеличаване обема на устните (Plump me up), ексфолианти за устни (Scrubs) и балсами за устни (Balms).

  • Чрез Victoria’s Secret Plump me up устните ни изглеждат по-плътни, по-пищни и това се постига буквално за секунди, нужно е просто едно нанасяне от тези невероятни гланцове. Нанасянето е лесно благодарение на скосения накрайник на тубичката. Гланциращата, изграждаща формула се постига благодарение на колагеновите микросфери, които се съдържат в гланца. Те запълват неравностите, повишават еластичността и правят визуално по-обемни устните. Предлага се в два варианта – Almost Nude (натурален телесен цвят) и Crystal Clear (прозрачен).
  • Друг вариант грижа за устните е освежаващия гланц за устни (Minty Kiss). Този гланц за устни на Victoria’s Secret се отличава с прозрачен цвят, голям блясък и свежо охлаждащо усещане с аромат на мента. Ангелската тайна за най-свежата целувка!
  • Ексфолиант за устни (Smooth Talk Sugar Lip Scrub) – това е първата стъпка към съвършените устни. Обогатен с масло от шеа, масло от авокадо и аромат на мента, този луксозен захарен ексфолиант нежно полира и заглажда устните. Задължителна стъпка за меки, готови за цвят устни. Лесен за употреба, нанася се малко количество, устните се полират, след това се избърсват и са готови за подхранване с балсам за устни Victoria’s Secret.
  • Балсамът за устни на Victoria’s Secret осигурява 4-часова хидратация, благодарение на маслото от шия и витамин Е. След нанасяне на балсама устните са меки и подхранени. Лесен за нанасяне със страхотен аромат на Френска ванилия. За най-добри резултати, първо подгответе устните със ексфолиант за устни (Smooth Talk Sugar). След това нанесете овлажняващия балсам за устни Balm Addict, нанесете отново през деня, ако е необходимо.
  • Маска за устни (GOODNIGHT KISS OVERNIGHT LIP MASK) –  За хидратация, нанесете маска за устни през нощта обилно преди лягане. Предлага се с аромат на ванилия.

Тази широка гама от продукти на Victoria’s Secret ни позволява да се грижим по-най-добрия начин за  нашите устни, за да привличат погледите с блясък и обем!